Tijdens de Junioren, Jeugd en Senioren wedstrijd in Smilde stond voor Jeanine Scheper (24) een belangrijke afstand op haar te wachten. Voor de 50m vrije slag stond Jeanine ingeschreven, maar Jeanine stond er iets anders in dan de andere zwemmers. Ze kon namelijk een NK limiet zwemmen voor het ONK.

Jeanine stond met een oudere en snellere tijd ingeschreven dan wat eigenlijk haar niveau op dit moment is. Dit was gunstig voor Jeanine, want nu kon ze zich optrekken aan de andere zwemmers. En dit is dan ook zeker gelukt door haar geweldige race en de aanmoediging van de ploeg. Er was maar 1 doel, sneller zijn dan 34,41 sec., zwemmen. Dat is tijdens haar eerste poging om het limiet te halen ruim gelukt! Ze tikte aan in een tijd van 33,15 sec. En dus een NK limiet!

Het NK vindt plaats op 21 t/m 23 december in het sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp. Jeanine van harte gefeliciteerd het is je zo gegund!