Hallo allemaal,

Wij zijn Kirsten Leemeijer en Bo van Ruth. Als eerstejaars studenten van de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen gaan wij de komende 8 weken een onderzoek doen binnen de zwemvereniging.

De onderzoeksvraag is: Hoe kunnen wij voor vereniging Z.P.C De Valken het bestaansrecht voor de komende 5 jaar behouden of versterken. Hiervoor gaan we onderzoeken hoe de vereniging functioneert en proberen om de sterke en de minder sterke punten van de vereniging bloot te leggen. Daarvoor hebben we veel informatie nodig die we op verschillende manieren gaan verzamelen. We gaan bijvoorbeeld mensen interviewen, enquêtes houden, kijken tijdens trainingen en vergaderingen bijwonen. Het kan dus zijn dat we je binnenkort wat vragen gaan stellen of dat je ons tegenkomt tijdens een training of vergadering. Het is de bedoeling dat we aan het eind van de onderzoeksperiode met een advies komen waar de zwemvereniging wat aan heeft. Als je meer informatie wilt over ons onderzoek kun je contact met ons opnemen via email (k.leemeijer@st.hanze.nl of t.b.van.ruth@st.hanze.nl).

Groetjes Kirsten en Bo