Zoals elk jaar zwemmen wij mee in de landelijke zwemcompetitie. Tijdens deze competitiewedstrijden worden er door jong en oud altijd vele persoonlijke records gezwommen met zelfs enige clubrecords. De competitiewedstrijd is een wedstrijd waarbij het teambelang voorop staat!

Samen met 8 andere verenigingen zwemmen wij in de D1. Ondertussen hebben wij 4 van de 5 wedstrijden gezwommen. De eerste ronde eindigden wij als 4e, de tweede ronde leverde ons een 5e plaats op, de derde ronde waren we goed op dreef want behaalden wij een 2e plaats en in de 4e ronde was voor ons de vijfde plaats weggelegd. Uiteindelijk wordt naar het gemiddelde gekeken en met nog een wedstrijd te gaan staan wij op een 5e plaats.

Op zaterdag 21 april wordt de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017/2018 in Beilen gezwommen. Het verschil tussen de nummer 4 is 60,09 seconden en met de nummer 3 gaat het om een verschil van 94,31 seconden. Er is dus nog van alles mogelijk. Wij rekenen op veel supporters, wees welkom!! De wedstrijd start om 17:00uur! Benieuwd naar dat tussenstanden? Klik dan hier.

Wij als trainers zijn in ieder geval ontzettend trots op ons team, maar hopen nog wel een plekje te stijgen!