Zaterdag 21 april was er de laatste competitie zwemwedstrijd van Z.P.C. De Valken in het zwembad De Peppel in Beilen. Doel aan het begin van de competitie was om in de middenmoot te eindigen met een blik naar boven naar een top drie klassering. Dat laatste was te hoog gegrepen. Maar een prima vijfde plaats doet recht aan de prestaties van de vereniging. Ook deze laatste wedstrijd was er een stijgende lijn met diverse persoonlijke records op de diverse zwemafstanden. De spetterende afsluiting in de vorm van een gemengde 8 x 50 meter vrije slag werd net niet gewonnen maar met een tweede plaats was het een mooie afsluitng van de competitie. Na de wedstrijd hebben we met z’n allen lekker gegeten bij een van onze sponsoren, Restaurant Meursinge. Meursinge bedankt voor de patat en snacks!

Op naar volgend seizoen!

p.s. de foto’s staan op de site