Nog een clubkas actie met hopelijk net zulk geweldig resultaat. De afgelopen tijd hebben we deelgenomen aan de ‘Spek de clubkas’ actie van Jumbo Vinke te Westerbork. Hier hebben we een geweldig bedrag mee opgehaald, ontzettend bedankt iedereen!
Dit succes willen we nog een keer herhalen met de Rabobank Clubkas Campagne. Het lijkt qua principe op de de actie van Jumbo Vinke alleen nu krijgen alle leden van Rabobank Het Drentse Land een stemcode toe gestuurd. Met deze stemcode kan 5 keer gestemd worden binnen de Rabobank Clubkas Campagne en stemmen kan tot en met 31 augustus 2018. Iedereen die stemt op zwemvereniging de Valken steunt hiermee de vereniging. Hoe meer stemmen voor De Valken, des te meer sponsorgeld ontvangt de vereniging! Stemmen kan via de site van Rabobank, zodra die online is zet komt de link hier te staan.

Dus hou de post/mailing van Rabobank Het Drentse Land in de gaten en geef je stemmen aan Z.P.C. De Valken!
Bij voorbaat heel veel dank!