Afgelopen zaterdag was het zo ver, de eerste ronde van de nationale zwemcompetitie. Spanning bij de zwemmers voor hun eerste wedstrijd van het seizoen. Hoe staat het er voor, heb ik genoeg getraind, hoe is het met de techniek en ook belangrijk; hoe staat het er voor met de concurrentie.

Spanning maar ook lachende gezichten, want er zijn mooie resultaten gezwommen. Persoonlijke record en ruim winnende estafetteteams van dames en heren! En natuurlijk zijn er ook resultaten gezwommen waar dit seizoen aan gewerkt kan worden om het te verbeteren. Of terwijl het was een leerzame, spannende, leuke en goede wedstrijd voor het team van De Valken. Na de eerste ronde staan we 4e in de competitie, met zeker mogelijkheden om te klimmen in het klassement. Dus doelen stellen, trainen en gaan!

De volgende competitiewedstrijd is 12 januari 2019 in De Peppel in Beilen!
Voor alle andere wedstrijden die staan te wachten dit seizoen, check de wedstrijdkalender hier.