Westerbork – Tijdens de Junioren Jeugd Senioren circuit in Klazienaveen zwommen leden van de Valken zaterdag naar veel podiumplaatsen.

De finales van het JJS circuit werden gezwommen per leeftijdsgroep. Maar liefst 12 zwemmers hadden zich geplaatst voor de finales. Bij de finales finishte Arita Tolman als derde op de 100 meter vlinderslag bij de dames senioren 1 en ouder. Jan Hamstra (3e junioren 3 en 4), Minze Hamstra (2e jeugd 1 en 2), Rogier Timmer (3e jeugd 1 en 2), Alex Stevens (1ste senioren 1 en ouder) en Michael Ham (3e senioren 1 en ouder) werden bekroond met het eremetaal op de 50 meter rugslag heren, ieder in hun eigen leeftijdscategorie.

Bij de 50 meter vrijeslag dames junioren 2 en 3 tikte Lise Grandsire als eerste aan. Ilse van den Heuvel (jeugd 1 en 2) had net geen podiumplaats maar zwom wel persoonlijk records. Tijdens de series zwom ze een kleine PR en vervolgens in de finale verbeterde ze haar tijd nogmaals. Ook voor Leonique Spierenburg (senioren 1 en ouder) geen podium maar wel een mooi pr. Bij de heren 100 schoolslag haalde Rens Meijberg (senioren 1 en ouder) een derde plek en kon ook een medaille in ontvangst nemen.

Persoonlijke records werden behaald door Meike Eggink, Lise Grandsire (2x), Jan Hamstra, Minze Hamstra, Ilse van den Heuvel (3x), Rens Meijberg (2x), Marieke Reuvenkamp, Julia Spierenburg, Leonique Spierenburg, Rogier Timmer (2x) en Romy Visscher.