De Valken doet mee met de Nationale Sportweek.

Wil jij nou weten hoe het is om te zwemmen bij Z.P.C. de Valken? In het kader van de Nationale Sportweek mag je komende week t/m 25 september gratis meetrainen met een van onze groepen. Hiervoor hoef je je niet op te geven.

Onze trainingen zijn ingedeeld op leeftijd en niveau. Kinderen mogen altijd aansluiten bij de recreanten. Ben jij een geoefende zwemmer? Dan kun je aansluiten bij de voorselectie of de selectie. Houd er rekening mee dat de meeste zwemmers van de selectie 16 jaar of ouder zijn. Heb je Vroeger altijd gezwommen of lijkt het je leuk om met een groep volwassenen te zwemmen? Met de groep masterzwemmers bieden we de kans aan volwassenen om onder deskundige begeleiding te werken aan techniek en conditie.

Zien we jou ook bij een van onze trainingen?

Zie hier het volledige trainingsschema.