Gisteren hebben de masters deelgenomen aan de vijfde editie van de masterwedstrijd in Beilen.
De Valken had de meeste deelnemers aan deze wedstrijd en ook de meeste individuele starts. Voor sommige masters was het de eerste wedstrijd voor andere zwemmers was het een bekend iets.

Doordat het voor sommige de eerste wedstrijd was, was er toch wel een gespannen sfeer te proeven bij de Valken. Hoe moet starten ook al weer, hoe gaat een estafette ook al weer, hoe doe ik dat keerpunt ook al weer? Ondanks het feit dat trainers Ada goed met de zwemmers geoefend heeft waren de zenuwen toch wel aanwezig.

Tijdens de races was daar niks van te merken! Wat heeft iedereen het goed gedaan, mooie tijden zijn er gezwommen en de sfeer was zoals altijd bij De Valken erg goed. De estafettes zijn goed gegaan, en jawel de dames hebben een keer gewonnen van het mannenteam! 🙂

Het was er gezellig en een leuke nieuwe ervaring voor velen. Zeker een medaille waardig en dat vond de organiserende vereniging De Spatters ook! Daarom heeft iedere deelnemer een medaille gekregen voor de goede prestaties en de leuke sfeer. Ik zeg, op naar volgend jaar!

Meneer Damen, bedankt voor het maken van onze groepsfoto! 🙂