Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse 1 uursestafette gezwommen in Hoogezand. ZPC de Valken was daar aanwezig met 3 teams. De zwemmers zwommen een uur lang ieder 50 meter borstcrawl in estafette vorm. Een wedstrijd die veel gezelligheid kent, iets wat onze vereniging op het lijf is geschreven.

Het team, Valken 1 gemixt onder de 13 jaar, beet het spits af. En zwommen een afstand van 4276,10 meter en eindigden op een 6e plaats.

Daarna was het de beurt aan Valken 2, gemixt onder de 17 jaar. Zij zwommen een afstand van 5027,20 meter en eindigden eveneens op een 6e plaats.

En als laatste was het team, Valken 3, gemixt ouder dan 17 jaar aan de beurt. Zij zwommen gezamenlijk een afstand van 5485,51 meter en eindigden net naast het podium op een 4e plaats. Zij hebben de wedstrijd gezellig afgesloten met een etentje bij een van onze sponsoren “Robin Hood Ribhouse” in Drouwen.

De zwemmers gaan zich nu op maken voor de laatste competitiewedstrijd welke op 21 april in Beilen gezwommen gaat worden.