Zes zwemverenigingen met in totaal een honderd zwemmers stonden zaterdag 7 april in Beilen aan de start van de jaarlijkse sprintwedstrijd die door ZPC De Valken werd georganiseerd. Vol enthousiasme werd er gezwommen waarbij de maximale zwemafstand telkens 50 meter was. Door de zwemmers van De Valken werden naast vele persoonlijke records ook diverse prijzen behaald. De 50 meter rugslag dames werd zelfs volledig gedomineerd door zwemmers van De valken. Het podium bestond uit Wiëlle Wolbers, Arita Tolman en Jante Wolbers. Wiëlle won eveneens de 50 meter schoolslag en Jante was de snelste op de 50 meter vlinderslag bij de dames. Bij de meisjes was Sarah van Slooten goed op dreef met de snelste tijd op de 50 meter vlinderslag en rugslag. Voor De Valken een geslaagde wedstrijd die volgend jaar weer op de kalender komt te staan