Van woensdag 2 mei tot en met dinsdag 5 juni 2018 krijg je bij elke €10,- aan boodschappen bij Jumbo Vinke, een waardebon met daarop een uniek streepjescode. Deze bon is 1 punt waard en is eenmalig te doneren aan een club naar keuze, zoals Z.P.C. De Valken. Spaar zoveel mogelijk punten bij Jumbo Vinke! Hoe meer punten, hoe hoger het geldbedrag voor ons gezellige clubje!

Voor de bonnen die je bij het boodschappen doen krijgt, is een scanzuil geplaatst in de winkel waar je via touchscreen de punt van de bon direct kunt doneren aan onze vereniging. Ook kun je de bon verzilveren via de Facebookpagina van Jumbo Vinke. Jumbo Vinke stelt voor deze actie een bedrag van €7500,- beschikbaar. Wil je dat onze vereniging een zo groot mogelijk financiële bijdrage ontvangt? Aan het einde van de actie wordt dit bedrag naar verhouding verdeeld over alle gedoneerde waardepunten en uitgekeerd aan aan de deelnemende clubs.

Onze vraag aan jullie is om zoveel mogelijk mensen op te roepen om hum boodschappen bij Jumbo Vinke te doen en te sparen voor onze zwemvereniging! Want hoe meer punten, hoe hoger het geldbedrag voor onze club!