Afgelopen zaterdag vond de zomer I advies wedstrijd plaats in Exloo, een prachtig openluchtzwembad. De zwemmers van de Valken kwamen hier goed uit de voeten en zwommen dan ook veel persoonlijke records. Maar ze wisten ook weer voldoende medailles binnen te slepen.

Ook hebben we ondervonden wat voor effect het aanmoedigen van onze vereniging heeft. Maureen moest alleen en een serie zwemmen en zwom een dikke pr! Maureen super gedaan en de rest, jullie hebben geweldig aangemoedigd!

Er zijn medailles gehaald door Minze, Rogier, Maureen, Sarah, Jan, Ilse, Nina en Jamillia!

De estafette aan het einde van de wedstrijd ging niet helemaal zo als het moest, hierdoor moesten de meiden van het team van de Valken de estafette twee keer achter elkaar zwemmen. En wat ging dat geweldig, dik gewonnen en nog sneller dan de eerste keer! Super gedaan allemaal!

We maken ons nu klaar voor de clubkampioenschappen zaterdag 1 juli in Westerbork. Kom allemaal kijken bij deze leuke wedstrijd!