Klazienaveen – Zaterdag 17 maart vond de vierde ronde van de nationale zwemcompetitie plaats. Tijdens de derde ronde van de competitie zijn we ingelopen op ZC Polaris. Ons doel deze ronde was dan ook om nog meer in te lopen of om ZC Polaris misschien wel in te halen. En de gretigheid van de zwemmers was dan ook goed te merken, er zijn maar liefst 30 persoonlijke records gezwommen waarvan 2 nieuwe clubrecords op de 100m rugslag. Maar is het doel voor deze wedstrijd ook bereikt?!

Helaas zijn we niet ingelopen op ZC Polaris, maar we mogen ontzettend tevreden zijn op onze individuele resultaten. 30 PR’s en 2 CR! Ontzettend goed en we staan nog steeds op een mooie 5e plek! Wiëlle Wolbers en Jorie Seubers hebben nieuwe clubrecords behaald op de 100m rugslag. Wiëlle in een tijd van 1.10.48 en Jorie in een tijd van 1.01.53, gefeliciteerd allebei! Nu ligt de focus op de laatste competitieronde in ons trainingsbad in Beilen, op zaterdag 21 april! Zien we jullie daar?!