Afgelopen zaterdag was dan eindelijk de tweede ronde van de nationale zwemcompetitie. De tweede wedstrijd, gelijk in ons trainingsbad. Dat voordeel moet je gebruiken en dat heeft het team van De Valken ook zeker gedaan. Van de 4e plek hebben de zwemmers zich een plaatje hogerop gezwommen.

Ondanks de korte trainingstijd en het uitvallen van enkele training i.v.m. de feestdagen hebben de zwemmers zich goed laten zien. Ook al was het voor de meeste zwemmers een zware competitieronde, voor velen stond de 100 vlinder op het programma met daarnaast nog een 200m. Toch heeft iedereen het goed doorstaan, door tot het einde! Met een geweldig resultaat, een plek gestegen in het klassement. Na de eerste zwemronde stond De Valken op een mooie 4e plek, met goed zicht op de nummer 3. Doelen werden gesteld en gehaald, op naar de volgende ronde om deze mooie 3e plek te verdedigen en het gat met de 2e plek te verkleinen!

De volgende competitieronde is zaterdagochtend 9 februari in Hoogeveen! We gaan deze maand weer keihard trainen om ons doel in Hoogeveen te bereiken, komen jullie ons aanmoedigen?!