Woensdag 13 maart vond de jaarlijkse drogeworstenactie plaats in Westerbork en omstreken. Alle routes waren weer uitgestippeld en de groepjes verdeeld. Klaar om te gaan verkopen!

Maar ook dit jaar hebben we weer een voorverkoop gehouden bij vrienden en familie, collega’s en kennissen. En wat is dat goed gegaan! Aangezien wij zwemmers zijn en erg van competitie houden, hebben we er een wedstrijdje van gemaakt. En daar is natuurlijk een winnaar uit gekomen. Deze winnaar is pas een aantal weken lid van onze zwemvereniging, ze zwemt bij de recreanten/D-Selectie, en heeft maar liefst 69 worsten in de voorverkoop verkocht! Dat is bijna 20 worsten meer dan de nummer twee! Super gedaan Eline, ga zo door!

Nadat we alle straten bij langs zijn gegaan en de lijsten van de voorverkoop hebben ingeleverd, kregen we een lekker glaasje drinken met wat lekkers om deze clubactie af te sluiten. En dan was natuurlijk ook de vraag “Hoeveel worsten hebben we verkocht?”. We hebben maar liefst 1543 worsten verkocht! Ontzettend goed gedaan allemaal, en de kopers van deze overheerlijke worsten ontzettend bedankt! Ook Jumbo Vinke willen we bedanken voor de levering van de drogeworsten! Tot volgend jaar!

Op de foto: onze winnaar van de voorverkoop, Eline!