Even geleden heeft Laura Wolbers aangegeven om het stokje over te willen dragen wat betreft de website en social media. Laura heeft dit fantastisch gedaan de afgelopen jaren. Denk aan de vele mooie stukjes in de krant, de leuke posts op social media en de mooie teksten op de website. Laura, hartstikke bedankt!

Nu was het de beurt aan ons (Rens Meijberg, Arita Tolman, Nienke ter Velde en Sem Lanters), wij hebben het overgenomen van Laura. Wij wilden een leuke start maken en hebben gezorgd voor een… PROMOTIEFILM! Samen hebben wij deze film in elkaar gezet om een leuke impressie te geven van de gezelligste club van Nederland. Deze film is een visite kaartje voor de zwemclub. Ken jij iemand die het leuk lijkt om te komen zwemmen? Stuur het linkje door van het filmpje!

En jullie weten het; delen bereikt velen.

Laten we van 2021 een spetterend zwem jaar maken!