Afgelopen zaterdag 12 maart vond de een-na-laatste ronde van de zwemcompetitie plaats. Na een half jaar zonder wedstrijden, verschenen de zwemmers aan de start van zwembad de Peppel.

Deze ronde was De Valken aan de beurt om de wedstrijd te organiseren. Zwemmen in eigen water geeft toch altijd een stukje vertrouwen. En dat vertrouwen was te zien. Er is namelijk zeer goed gezwommen. Heel veel persoonlijk records zijn aan diggelen gezwommen. Iedereen heeft zich van zijn/haar beste kant laten zien.

Deze geweldige prestatie beloont zich dan ook in een mooi resultaat. We zijn namelijk weer een plekje gestegen in het klassement, van de zesde naar de vijfde plaats. Zwemmers, jullie mogen trots zijn! Natuurlijk willen we alle officials, klokkers, kaartjeslopers, het bestuur en de technische commissie bedanken. Zonder jullie was er geen wedstrijd.

Op naar de laatste ronde op 23 april, waar de zwemmers nog een keer in actie komen.