Onze vereniging
Z.P.C. De Valken is de zwemvereniging in Westerbork. Met 70 actieve zwemmers zijn wij een vereniging met passie voor het wedstrijdzwemmen van de jongste zwemmers tot aan de oudere zwemmers. Plezier staat bij ons voorop, maar natuurlijk zijn wij ook prestatie-gericht.

Wij zoeken
Door het vertrek van onze huidige hoofdtrainer zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De hoofdtrainer is aanwezig tijdens de trainingen van de A selectie en maakt de trainingsschema’s, regelt de inschrijvingen voor de verenigingscompetitie en gaat mee naar wedstrijden. Hij/zij is ook het aanspreekpunt voor de zwemmers en hun ouders in het algemeen. Naast de
hoofdtrainer zijn er voor de andere groepen zes gediplomeerde trainers aanwezig. Ze geven zelfstandig trainingen en begeleiden hun zwemmers tijdens de wedstrijden. Onze A-selectie traint 3x per week op maandagavond, woensdagavond en op zaterdagochtend.

Wij zoeken:
– Een enthousiaste trainer (m/v) die het plezier van wedstrijdzwemmen kan overdragen op de zwemmers.
– Ervaring met wedstrijdzwemmen is een pre, het liefst in bezit van een trainersdiploma. Z.P.C. De Valken kan ook ondersteunen in het behalen van het trainersdiploma.

Wij bieden
Z.P.C. De Valken is een hele gezellige zwemvereniging met een enthousiaste groep trainers en zwemmers. Ouders van zwemmers zijn erg betrokken en ondersteunen met wedstrijden.

Wij bieden
– Een trainersvergoeding in het kader van vrijwilligerswerk.
– Mogelijkheid tot het behalen van een trainersopleiding.

Locatie: Trainingen vinden plaats in het zwembad De Peppel in Beilen en in de zomer deels in het openluchtbad De Boskamp te Westerbork.

Contactpersoon is: Wim Meijberg, voorzitterdevalken@gmail.com