Na jaren trouwe dienst is het tijd voor een bestuurswissel.

Onze penningmeester, Wydo van den Heuvel, draagt na 7 jaar het stokje over. Wydo hield de financiën en ledenadministratie bij en heeft een belangrijke rol gehad in de gesprekken met de gemeente over de baduren van de baden etc. Wydo we willen je via deze weg ook nog eens ontzettend bedanken voor je trouwe dienst! Bedankt!
Sierd Hamstra is onze nieuwe penningmeester. Sierd ontzettend veel succes, het gaat je zeker lukken!

Ook is de tijd aangebroken dat we afscheid gaan nemen van Daphne Bruins. Daphne is 5 jaar secretaris geweest van onze zwemvereniging. Ze zorgde voor de secretariaat werkzaamheden waaronder verslagen/agenda bestuur, jaarvergadering, het verdelen inkomende stukken richting bestuursleden en ze heeft onze mooie flyer gemaakt. Daphne, we willen jou nogmaals ontzettend bedanken voor jouw jarenlange inzet voor onze gezellige zwemvereniging. Bedankt!
Daphne heeft 5 jaar geleden het stokje overgenomen van Leontine Stegeman, en geeft het nu door aan Jan Osinga. Jan, wat leuk dat je er bij bent gekomen, veel succes!

Niet alleen bij het bestuur zijn wat wisselingen geweest, ook bij onze Technische Commissie (TC). Linda Doorn is twee zwemseizoenen actief geweest binnen de TC. Linda regelde in deze periode de inschrijvingen voor wedstrijden en zorgde dat de leden wisten hoe laat en waar ze moesten zijn voor de wedstrijden. Linda, jammer dat je bent gestopt, maar ontzettend bedankt voor jouw inzet! De TC is dit jaar aangevuld met Brigitte ter Velde, wat fijn dat je de TC gaat helpen! De TC bestaat nu uit Denise Koerhuis en Brigitte ter Velde, Ria Koerhuis helpt op de achtergrond nog mee ter ondersteuning.