We mogen het eindelijk hardop roepen. Z.P.C. De Valken promoveert naar de regionale A-klasse.

Dit seizoen heeft de Valken gezwommen in B-klasse Regio Noord waarbij na de vierde competitiewedstrijd duidelijk werd dat er de kans bestond dat we konden promoveren. In de B-klasse Regio Noord promoveren de eerste drie plekken naar de A-klasse Regio Noord.

Zaterdag 23 april heeft de Valken het vijfde en laatste deel van de competitie gezwommen voor seizoen 2021-2022. Dit was heel erg gezellig maar bovenal is er heel goed gezwommen! Het resultaat is dat wij een derde plek hebben behaald in de B-klasse Regio Noord en dit betekent dat we promoveren! Wat een top prestatie! Bij deze alle zwemmers, trainers, officials en vrijwilligers bedankt voor alle prestaties, hulp en gezelligheid bij de afgelopen competitiewedstrijden.

Bekijk de volledige uitslag van de B-klasse Regio Noord hier.

Feest
Natuurlijk gaan we de promotie groots vieren. Dit gebeurt op zaterdag 18 juni. Om 16:00 begint een versierde fietsoptocht met spandoeken, muziek en veel oranje. Wij nodigen alle zwemmers en vrijwilligers uit om hun fiets te versieren. Wil jij mee fietsen? Geef je dan op bij Alex.

De optocht start en eindigt bij zwembad De Boskamp, waar ook de clubkampioenschappen plaatsvinden. Hier komen de zwemmers nog een keer in actie dit seizoen. Na de clubkampioenschappen vieren we de promotie met het lekkere eten dat iedereen meeneemt. Geef nog even door wat je wilt maken aan Denise als je dat nog niet hebt gedaan.