Zaterdag 18 juni was het dan eindelijk zo ver! De jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit jaar hadden de clubkampioenschappen een extra gouden (oranje) tint. De Valken is namelijk gepromoveerd naar de A-klasse en dat moest gevierd worden.

Om vier uur startte een versierde fietsoptocht met muziek, een hoop lawaai en veel oranje. Westerbork heeft zeker kunnen horen en zien dat we zijn gepromoveerd. Na een geslaagde ronde door het dorp was het tijd voor de clubkampioenschappen.

De zwemmers kwamen daar nog vier keer in actie.  Een leuke verassing kwam toen de zwemmers te horen kregen dat hun tijden officieel meetellen voor persoonlijk records. Zoals altijd zat de sfeer er weer goed in. Na de clubkampioenschappen vierden we de promotie bij het zwembad voor alle zwemmers en vrijwilligers van de vereniging. Iedereen nam wat lekkers mee, er was veel muziek en natuurlijk ontzettend veel gezelligheid. Wij willen iedereen bedanken die mee heeft geholpen met de organisatie. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag.