Afgelopen zaterdag 18 februari was de JJS deel 3. Deze wedstrijd vond plaats in Wolvega. Er deden 12 zwemmers van Z.P.C. de valken mee. Door deze zwemmers zijn er maar liefst 11 PR’s verbeterd en 6 medailles binnen gehaald.

De medailles voor de heren waren te verdienen op de 100m vlinderslag. Jonas ten Hoor is op deze afstand tweede geworden in de leeftijdcategorie junioren 3 en 4 en heeft zijn PR met bijna 4 seconden verbeterd. In de zelfde leeftijdscategorie is Sam Huizing eerste geworden. Voor de leeftijdcategorie Jeugd 1 en 2 stonden Daniël Heling en Thommas Kolk op het podium. Daniël was eerste geworden en Thommas tweede.

Op de 100m schoolslag konden de dames een medaille winnen. Alianne ter Veen is op deze afstand eerste geworden van haar leeftijdscategorie en heeft haar Pr verbeterd met wel dik 5,5 seconden. Sharon Oldenkamp is derde geworden op deze afstand bij de jeugd 1 en 2. Verder zijn er nog 2 PR’s verbeterd door Eline Cromwijk en Kimberly Kootstra, Eline heeft dit gedaan met bijna 9 seconden en Kimberly met bijna 8 seconden.

Door de dames Kimberly, Sharon en Eline zijn op de 50m rugcrawl PR’s verbeterd. Kimberly zwom 2,5 seconden sneller dan haar PR, Sharon verbeterde haar tijd met 0,01 seconden en Eline verbeterde haar tijd met bijna 3 seconden. Op de 100m rugcrawl heeft Jonas zijn PR verbeterd met een kleine 2 seconden.

Daarnaast hebben Kimberly en Eline op de 50m vlinderslag nog een PR verbeterd. Kimberly heeft haar tijd van 44.69 naar 44.50 verbeterd. Eline heeft haar tijd van 44.83 naar 41.29 verbeterd. Alianne heeft op 200m vrijeslag haar PR met bijn 30 seconden verbeterd.

Iedereen mag trots zijn op de resultaten die behaald zijn. super goed gedaan allemaal!