Sinds een aantal jaren helpt Z.P.C. De Valken mee met de parkeerwerkzaamheden bij de WK Superbike op het TT-circuit is Assen. Op deze manier kunnen zwemmers en vrijwilligers extra geld in het laatje brengen voor de vereniging. Op zondag 23 april was het weer zo ver.

Nog voor dat de zon überhaupt haar eerste zonnestralen liet zien, vertrok het team naar Assen. Daar kreeg iedereen lunchpakketten en een kop koffie. Daarna werd het team van De Valken in drie groepen verdeeld en naar drie verschillende parkeerplekken gestuurd. Na een korte instructie konden de teams beginnen. Het was druk waardoor er op een aantal parkeerplekken hard gewerkt moest worden. Maar als de zwemmers van De Valken iets kunnen, dan is het hard werken. Gelukkig is het verkeer weer goed naar binnen geleid.

Aan het begin van de middag kwamen alle groepen bij elkaar om nog even samen van de race te genieten. Het was een erg gezellige dag met zijn allen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer helpen en gaan er dan nog meer zwemmers mee.