Op zaterdag 22 april hebben de zwemmers het vierde en laatste deel van de A-klasse Regio Noord gezwommen. Dit keer een thuiswedstrijd voor ons, het was namelijk in Beilen. Er stonden wat zware afstanden op het programma met natuurlijk veel estafettes, het favoriete onderdeel van veel zwemmers. Er zijn 20 nieuwe persoonlijke records gezwommen met de grootste persoonlijke verbetering door Thommas, die ruim 52 seconden van zijn 200m rugslag af zwom! Zoals altijd hing er een goede sfeer tijdens de wedstrijd en dat komt mede door de vele supporters die even een kijkje kwamen nemen. Tijdens de estafettes en andere afstanden werden de zwemmers hard aangemoedigd. We zijn uiteindelijk geëindigd op de 8e plek in het klassement. Na het zwemmen hebben wij met zijn allen een patatje met snacks gegeten bij Meursinge in Westerbork, met dank aan onze sponsor Restaurant de Turfsteker!

We hebben nu een weekje vakantie van het trainen tot en met 7 mei, waarna we grotendeels weer mogen gaan trainen in het buitenbad in Westerbork!