Afgelopen zaterdag vond de derde ronde van de competitiewedstrijden plaats, georganiseerd in ons thuisbad in Beilen. Hoewel onze zwemmers hun best hebben gedaan om een plekje te stijgen in het klassement van de A-klasse, is dit helaas niet gelukt.

Desondanks zijn er wel 23 persoonlijke records verbeterd, wat een geweldige prestatie is. Een speciale vermelding gaat naar Eline Cromwijk, die haar tijd op de 200m wisselslag met maar liefst 122% heeft verbeterd naar 3:03.19.

Daarnaast heeft ons estafetteteam, bestaande uit Yarnick Visscher, Alianne ter Veen, Renée Baron en Thommas Kolk, een tijd neergezet van 4:35.14 op de 4x100m vrije slag. In het laatste programma, de 4x100m wisselslag, deden twee estafetteteams van de Valken mee. Het team bestaande uit Hanneke Vaatstra, Rens Meijberg, Thommas Kolk en Ilse van den Heuvel behaalde een tijd van 5:20.88. Het andere team, bestaande uit Arita Tolman, Daniël Heling, Arjan Vaatstra en Sharon Oldenkamp, heeft hun tijd met 4 seconden verbeterd naar 4:56.47.

Na de wedstrijd zijn bijna alle zwemmers en vrijwilligers naar de pizzeria gegaan om op een gezellige manier de thuiswedstrijd af te sluiten. Iedereen mag trots zijn op de behaalde resultaten. Hoewel we niet zijn gestegen in het klassement, is er door iedereen fantastisch gezwommen.